SHASHA SUKA AWAK JUGA!

Sunday, August 5, 2012

2 Lapis Tudung... 2 Lapis T-shirt.. Hebat benauuuuu



Assalammualaikum :D
Wahh hari ni aje dalam tempoh tak sampai sejam i dok mengupdate blogs i yang 5 buah tu.. bukan susah pun gambar dah beredit jadi tinggal masukkan aje..
best betullah...:) cuba kalau ada yang tolong editkan gambar wahh lagi Syukur Alhamdulillah.. jadi i tinggal tolong bertonyeh aje muahahahaaa :))

Kisah penuh di atas tu...



huah.. cuaca masa tu jangan cerita.. panas mencetang!!
tak sia-sia i cuma pakau T-shirt dan seluar jeans.. 
sebab dah plan awal-awal..
dekat stadium tu ko jangan memain :))


ehh panas tak panas pun.. i pun pelik bin ajaib!
apasal i pakai tudung 3 lapis??
apa kes??? :))


boleh pulak suap menyuap adik grup promo tu yerk..
saje nak mengundang kontroversi.. manalah tahu dapat masuk rancangan propa!
:))


suap ada makna.. sebab nak suruh adik Anas jejaka pujaan Malaya tu tolong lenyekkan pisang masa demo tu :D


lepas tu naik bengkok!
i punya pelenyek pisang tu.. nampak penumbuk tu!
jangan memain.. memain aje tu :))


biasalah kalau bercakap.. kalau boleh tangan kaki semua nak bercakap sama :))


dan tahukah anda.. packing punya packing kain baju dalam luggage!
sehelai inner tak ku bawak!
yang ada pun cuma singlet! :D

pstt tu bukan inner yang warna pink tu yerk..
kalau nak tahu itu T~SHIRT!!!!!!!!!!!!!!!! dan luar tu kusarungkan Tshirt jugak!!
so tahulah yerk sekarang...
i pakai 2 lapis tudung...
2 lapis baju!!!
muahahahhaa.. mujur seluar tak dua lapis pheeww lega!
kasut pun terlupa nak bawak. mujur ada kasut kat dalam bot kereta.. sapu aje..
jadilah dari pakai kasut 2 sekaligus!
haishh macam-macamlah...:))
masa dalam gambar tu memang keadaan fizikal i naik mendadak.. tapi sekarang tidak lagi :)) juga pheeww lega..kalau tak asyik kena sindir dengan Pak Habibi aje.. dia lagilah! TembamBOM!!

Sekian... jumpa nanti.. :)

Assalammualaikum..:)

TATA!!

5 comments:

Solehah Shamsuddin said...

hehe ingatkan nape la akak pakai baju 2 lapis.upenye utk program ni.akak, selamat berpuasa :)

Shahriah Abdullah Novelis said...

Heehhe panas tau dik hehehe.. selamat berpuasa juga yaa..:)

quinnie said...

yer la kak..dekat bukit jalil tu angin dia pun rasa panas...hehehe

Sari Yusa Ibrahim said...

tak menahan.. hehehehe..

~azillakhalison~ said...

haha kompem panas kan kak...pink tu :))