SHASHA SUKA AWAK JUGA!

Friday, February 8, 2013

Hobi Terhangit.. sampai sekarang tak pandai-pandai! No Body's Perfect! ya giteew..


Assalammualaikum... :D

Nampak tak senyuman yang meleret tu?

Okay N3 yang i post kali ini i letakkan di bawah label... HOBI TERHANGIT!

Ko ada? heheheee ;))

Okay, tajuk dah gempak cerita tak ler segempak mana pon... ;)

Gini... sekarang ni dah jadi fenomena bergambar dengan hanya menggunakan handset..

tala handset tu jauh sikit pastu snap!

maka dapatlah gambar posing ala-ala gitu guper! ;))

Okay frankly speaking.. i memang dari dulu suka tangkap gambar guna handset.. nak-nak bila dah bermake-up! muahaha

akan tetapi.. hasilnya.. hmm...

gerenti tak sempurna!!!!
tak caya? meh! tengok! 


masa snap ni dalam kereta sebelum bertolak untuk melaksanakan tugasan...

cuba mencari angle yang cukup sempurna.

senyuman melebar.. kepala mesti nak kena senget sikit!

apasal nampak anak tudung????


snap lagi...

apasal mata tu mandang ke tepi?

ke bawah pulak tu... perghh...

pstt masa ni Pak Habibi tengah masukkan barang dalam bonet! muahahaaha...

line clear! :D


Yewwww....... tak suka!!!!

semacam jer... snap lagik!



alahaii.... tudung atas nampak sekerat pulak!
 


nampak jari pulak!!!!!


tudung pulak senget!!!

hasihhhh ... tak retilah!!!


Suruh Pak Habibi ambik gambar jauh cikit... bior nampak kurus!

hakikatnya.. no komen! :D

nak tahu macam mana i make-up bila bekerja?

next N3 nanti i share.. Insya~ALLAH.. ;)

Jumpa nanti..

Assalammualaikum..

TATA!!

4 comments:

Amie said...

he he ehh... kelakarlah Sha semua gaya tu... cute pun iye!

Shahriah Abdullah Novelis said...

Hehehhe.. cute apanya Kak Amie cayang... saja je tiru gaya remaja hahahaa

Sue Md said...

YaAllah Sha, so sweet... Sha sebiji cam Maryam sukaaaaa sangat snap gambar sendiri guna mana2 hp yg dia dpt... So bila ksue, abang2, kakak sofia @ bigboss jerit Maryammmmmmm....tahulah tuuuu kami punyer hp memory fullll of her photos.... Kan satu hal nak delete... Tapi Sha ok... Comel jer..

Puan Hazel said...

takpe kak, berjiwa remaja gitew...:) kalau nak tahu, bebudak sekarang pangge 'selca' or 'cam-whore'.. selca tu self captured... comey je kan