SHASHA SUKA AWAK JUGA!

Wednesday, July 18, 2012

Soalan Kuiz Terkumpul Ada Di Sini Dan Cari Di Sana Sini! Ya, Giteeeww


Assalammualaikum... :) Waduhhhhh berdesup semua ke sini yaa... :D 

Memula sekali i nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua blogger yang telah turut serta dan sanggup marathon jari ke sana dan ke sini menggeledah dan terjah ke~5~5 blogs Shahriah tu yaa... seronok tak? dengar cerita ada yang sampai dah tak boleh lekang depan Skrin.. dok standby aje tunggu i masukkan N3 hehee.. tips nak alert setiap N3 yang shahriah masukkan senang sahaja.

Sebab tu kena linkkan ke 5 blogs Shahriah kat tepi blogs you all, so bila nampak aje ada N3 baru masuk terus berdesup! ya giteewww... sebab tu ler i suruh you all buat camtu.. esok lusa dah selesai kuiz tu hah! nak buang pun tak per.. ehem! :D terpulang tak paksa.. :)

  1. http://shahriahnovelis.blogspot.com
  2. http://shahriahnovelisresipe.blogspot.com
  3. http://shashasuka.blogspot.com
  4. http://heartofshahriahnovelis.blogspot.com
  5. http://cuticutishahriahnovelis.blogspot.com

Dan Satu lagi TIPS dan termasuk juga dalam syarat UTAMA... jangan lupa 'LIKE' Shahriah di Fan Page >>


Setiap kali ada N3 baru memang i sentiasa akan post di wall Fan Page Facebook... hah! jadi dah ada banyak sumber info tentang Kuiz yang sedang berlangsung tu kan.. :)

Untuk isi borang penuh :D sila ikut Syarat dan terma 5 Langkah..


SEMUA YANG JOIN KUIZ TERKUMPUL
DAPAT HADIAH???



ya! BETUL!!! sesiapa sahaja yang join akan dapat hadiah cenderahati seperti di atas tu.. dan bukan itu sahaja... ada BERMACAM-MACAM lagi cenderahati bakal menjadi milik anda.. :)

Dan yang bestnya.. soalan terkumpul adalah di dalam N3 yang terkini... iaitu sejak bermulanya kuiz, dan bukan di dalam N3 yang lelama tu yaa.. kalau yang lama pun.. semestinya i akan bagi HINTS untuk memudahkan you all :D waduhh mana nak dapat kuiz macam ni punya lemak berkrim! :))

dan di bawah ini i ada sertakan SOALAN KUIZ TERKUMPUL yang mana terlepas pandang dan dah soalan di paparkan di sini.. pepandai ler you all nak kais kat mana ya :D ingat mudah aje.. setiap soalan memang berada di dalam 5 blogs seperti di atas tu dan kesemuanya di dalam N3 sejak kuiz berlangsung, ya giteeww :D

SOALAN KUIZ TERKUMPUL SETAKAT INI 19HB JULAI JAM 11:50 PAGI 2012






Wahhh... gitewwww.... :))

dan JANGAN LUPA JENGAH KOLEKSI HADIAH yang sentiasa i update tu yaa.. sikit-sikit lama-lama jadi bukit.. ya giteewww :D
kena jengah selalu sebab bagi semangat you all nak marathon mencari jawapan kuiz terkumpul tu TERBAKOR! sikit :))


Sekian sahaja.. tunggu SOALAN YANG KEENAM... kita ramai-ramai cari di manakah dia.. Tunggu... :D

All the best! Good Luck!

Assalammualaikum.. :)

TATA!!


6 comments:

ShimaSalleh said...

cepat je daku menghupdate post soklan ke5.. hihi

~azillakhalison~ said...

tu yg best tu...masok penyertaan je,dapat jugak ole2...hehe..syg kakak :)

Amie said...

Ha ha hahh.... soalan 6 belum ada lagi rupanya. Nak berehat kejap ye Sha... nak kumpul tenaga marathon lagi ha ha ahhh.

Salmi Khairil said...

ader hadiah comel lah..nak2

Emma said...

Huhu, soklan lagi...maraton jari sungguh kita, makan tengahari tadi pun dok teringat soklan, kalau orang nak amik SPM neh..heeee

Zefa NorAsmara said...

Baru sempat nak marathon hari ni. Warm up dulu.. Hehe..