SHASHA SUKA AWAK JUGA!

Tuesday, July 24, 2012

Hadiah Utama Tarikh Tutup Kuiz Dan Penyumbang Trafik Setakat Ini Ya Giteew


Assalammualaikum... wahh.. nampak tak gambar kat atas tu? yaa itu adalah ANTARA hadiah UTAMA yang bakal anda miliki.. tidak lama lagi.. bukan hanya itu sahaja ya, ada beberapa lagi hadiah untuk PEMENANG UTAMA, sabar yaa..:)


Hadiah Utama :

6 buah Novel Karya Shahriah Abdullah

dan 

sebuah Buku Resipi Sajian Istimewa Shahriah Abdullah

NILAI KESELURUHAN : RM141.40

*HADIAH UTAMA SETAKAT INI*


TARIKH TUTUP KUIZ TERKUMPUL


Jadi kepada sesiapa yang ingin menyertai jangan lupa cepat-cepat isi borang dan mulakan marathon jari-jemari, key-board dan juga mouse :) Sempat lagi tu...;)


UNTUK PESERTA :


Pastikan dan Periksa sama ada anda semua telah memenuhi TERMA dan SYARAT 5 LANGKAH, jika tidak cukup syarat itu kemungkinan anda yang BERADA DI TEMPAT TERATAS akan di gugurkan dan hanya akan mendapat cenderahati sahaja, demi menghormati peserta yang LENGKAP memenuhi SYARAT DAN TERMA.

PENYUMBANG TRAFIK SETAKAT INI


Referring URLs

Referring Sites


**ADA 5 BLOGS dan ini salah satu dari 5 Blogs*

Terima kasih.. :D

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
BERSEDIA SOALAN KUIZ YANG KE ~ 21??

:

:

:

:

:


:



:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:



SOALAN  KUIZ TERKUMPUL AKAN DI TERUSKAN SEHINGGA DI BERITAHU KELAK.. JADI KEPADA PESERTA TERUSKAN LAH BERMARATHON YA...:)

Sekian Terima Kasih... :)

Assalammualaikum..

TATA!!

13 comments:

Asyifa Mustaffa said...

laaaa...sedihnya...x de nma blog sy....sob3....

kene usaha nie....

Shahriah Abdullah Novelis said...

Asyifa jangan sedih.. akak ada nampak nama blogs Asyifa di blogs yang lain.. ini salah satu blogs.. ada 5 kan kan...jangan sedih usaha lebih lagi hehehehhehe good luck cayanggg ehhhh

Norzie hany said...

Mcm tipis aje harapan nak menang novel tu....huhuhu

Salmi Khairil said...

kak saya nyer cukup lengkap tak??rasanya menepati syarat tapi tak pasti..huhuhu

Shahriah Abdullah Novelis said...

Salmi Akak dah cek okay LULUS.. teruskan bermarathon...:))

Shahriah Abdullah Novelis said...

Kak Norzie sabar ada 5 blogs tu baru 1 blogs nama akak ada.. nanti sha campurkan kesemua 5-5 blogs tu dan penyumbang trafik tertinggi yaa itulah antara penyumbang bagi hadiah UTAMA selain jawapan kuiz di teka dengan tepat... :))

Norzie hany said...

Sha...sis punya lulus tak?.Rasanya semua dah buat cuma jawapan aje belum bagi.hehehe.

Shahriah Abdullah Novelis said...

Kak Norzie.. okay dah cek.. LULUS jugak hehhee.. Kak dah like FAN PAGE? yang tu last2 nanti baru sha cek hehee.. all the best kak.. kak hadiah baru dah update kat blogs satu lagi.. jeng! jeng! jeng!!

dapurCikWan said...

yeay2..tersenarai... ;))

shazrina said...

klaka la, lepas tengok list 'penyumbang trafik' kak sha ni, nak tergelak saye ..sebab lepas join segmen kak sha ni, blog akak da jadi penyumbang trafik utame lak utk blog saye ..hik hik ..itu laaa untung nye join segmen ni ..same2 menyumbang trafik :D ..mari mari cepatan kite join kuiz yang amat seronok ni .. :D

~azillakhalison~ said...

kihkihkih...xsangke tersenarai :)

Shasha Yacob said...

Hoho, saya lambat ikut ni segmen, komfom xtersenarai. sob3..

Anonymous said...

doudoune moncler
Blogger: HoBi & KoleKsikU... - Post a Comment